871247.jpg

Mainostila: Suosikki Kultakahvila [Julkiset huoneet]

Astun sisään keltaisilla tuoleilla varustettuun kahvilaan. Tilaan kahvin. Kutsun jaana8:n istumaan viereeni, mutta huutoni menee kuuroille korville. Lähden.

Kampaamo, Meikkaamo,pukujakin on [LadyBelladonna]

Nedervetil ja @-sarita-@ istuvat tiskin takana. Kysyn saisinko manikyyrin, he kehoittavat katsomaan sinistä lappua, jossa lukee hoidot ja maksut. Luen. Meikkaus 70€, Permanentti 50€.. Yritän ja yritän saada itselleni manikyyrin. Pian saankin sen! He eivät osaa, mutta tekevät silti, mukavia. Palvelu on vähän hidasta mutta ehkä se on sen arvoista... Palvelu on TODELLA hidasta.. Vihdoin manukyyri alkaa, mutta aikani ei riitä koko hoitoon. En halua kynsilakkaa sillä en siedä sen hajua. Työntekijät ovat kohteliaita, mutta hiljaisia. Olen saada sydänkohtauksen kun hän ottaa esiin sakset! Manikyyri tehdään aina viilan avulla. Siinä silmänräpäyksessä päätän maksaa, en halua tätä huonoa palvelua enää hetkeäkään!

Terveiset LadyBelladonnalle, Nedervetil ja @-sarita-@ ovat huonoja työntekijöitä. Tosin eipähän manikyyriä ollut listassakaan, mutta se nyt on sivuseikka.

REMEMBER: Vaihda kampaamoa